Angels Boutique – Turismo de interior

Se tillgänglighet

Presentation av Angels Boutique – Turismo de interior

Angels Boutique – Turismo de interior är ett fridfullt hotell beläget i den pittoreska byn Selva. Hotellet erbjuder en avkopplande vistelse i vackra omgivningar och är designat för att ge gästerna en autentisk upplevelse av Mallorca. Med fantastisk utsikt och bekväma rum är detta en plats där besökare kan utforska öns skönhet och samtidigt koppla av.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Angels Boutique – Turismo de interior är utrustade med bekvämligheter som platt-TV och eget badrum. Oavsett om det är en lugn stund på rummet eller en stunds avkoppling på terrassen, bjuder hotellet in till en avslappnad och bekväm atmosfär.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en kafé där gästerna kan njuta av en god frukost eller ta en välbehövlig kaffepaus. För de som vill koppla av med en god dryck finns det även en snacksbar och möjlighet att beställa vin eller champagne. Menyer för särskilda kosthållningar kan också erbjudas på begäran.

Bekvämligheter

Angels Boutique – Turismo de interior strävar efter att ge sina gäster en bekväm och minnesvärd vistelse. Förutom de grundläggande faciliteterna erbjuds också en rad extra bekvämligheter. Det finns bland annat gratis WiFi, tillgång till en solterrass, och möjligheten att hyra cyklar för att utforska området.

Betyg och Recensioner

Angels Boutique – Turismo de interior har fått höga betyg och positiva recensioner från sina gäster. Med en genomgående hög standard och fokus på personlig service har hotellet blivit en populär destination för resenärer som söker en unik och avkopplande vistelse på Mallorca.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och har anpassningar för att ge en bekväm vistelse för personer med olika behov. Kontakta hotellet för mer information om tillgänglighetsanpassningar och personliga behov.

Parkering

Det finns möjlighet till parkering i närheten av Angels Boutique – Turismo de interior. Gäster kan kontakta hotellet för mer information om parkeringsmöjligheter och eventuella kostnader.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Angels Boutique – Turismo de interior

Adress: 22 Carrer dels Angels, 07313 Selva, Spanien

Se pris

Karta till Angels Boutique – Turismo de interior

Angels Boutique - Turismo de interior - 22 Carrer dels Angels, 07313 Selva, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.3
Antal betyg: 498

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.3
Städning: 9.5
Bekvämlighet: 9.5
Prisvärt: 9.3
Läge: 9.1
Gratis WiFi: 9.5

Läs mer

Utvärderingar