Aluasun Torrenova

Se tillgänglighet

Presentation av Aluasun Torrenova

Hotel Aluasun Torrenova är beläget i Palma Nova och har en fantastisk utsikt över havet. Hotellet erbjuder en stor utomhuspool och en barnvänlig plaskdamm, perfekt för familjesemestrar. Bara 100 meter från Palma Nova-stranden, erbjuder hotellet en idealiskt läge för avkoppling och bad.

De luftkonditionerade rummen på Aluasun Torrenova är bekväma och inkluderar satellit-TV, egen balkong och eget badrum med hårtork. Vissa av rummen har en magnifik havsutsikt, vilket ger gästerna en exklusiv upplevelse.

Hotellets bufférestaurang erbjuder en mängd internationella rätter för gästerna att njuta av. Utöver detta finns det en snackbar vid poolen som serverar snacks och uppfriskande drycker under dagen.

Aluasun Torrenova är särskilt anpassat för familjer med en mängd faciliteter för barn, inklusive ett spelrum och en utomhuslekplats. Mini Club är öppen för barn mellan 4 och 12 år och erbjuder professionell barnpassning, vilket ger föräldrarna möjligheten att koppla av.

För att ytterligare förhöja gästernas upplevelse erbjuder hotellet ett omfattande underhållningsprogram under hela dagen och kvällen, inklusive professionella shower. Många olika aktiviteter, som cykeluthyrning och biluthyrning, erbjuds på plats för att gästerna ska kunna utforska området på ett bekvämt sätt.

Rumsfaciliteter

Rummen på Aluasun Torrenova erbjuder gästerna bekvämligheter som satellit-TV, egen balkong och eget badrum med hårtork. Vissa rum har utsikt över havet, vilket ger en extra dimension till gästernas vistelse.

Mat och Dryck

Hotellets bufférestaurang serverar en mångfald av internationella rätter för att tillfredsställa gästernas smaklökar. Dessutom erbjuds snacks och drycker vid poolens snackbar för att ge gästerna en skön stund av avkoppling.

Bekvämligheter

Aluasun Torrenova erbjuder en mängd faciliteter för barn, inklusive spelrum, utomhuslekplats och professionellt organiserad barnpassning. Dessutom finns det ett omfattande underhållningsprogram under hela dagen och kvällen, vilket bidrar till att höja gästernas upplevelse av hotellet.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg i flera kategorier, inklusive faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Detta är ett bevis på hotellets engagemang för att tillgodose gästernas behov och ge dem en minnesvärd vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Aluasun Torrenova strävar efter att tillgodose behoven hos alla gäster och erbjuder rum och faciliteter anpassade för personer med funktionsnedsättningar.

Parkering

Hotellet erbjuder inga parkeringsmöjligheter, men gästerna kan enkelt komma till hotellet med allmänna transportmedel eller genom att hyra en bil på plats.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Aluasun Torrenova

Adress: Avenida Torrenova, 6, 07181 Palmanova, Spanien

Se pris

Karta till Aluasun Torrenova

Aluasun Torrenova - Avenida Torrenova, 6, 07181 Palmanova, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 1129

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.4
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.4
Gratis WiFi: 6.7

Läs mer

Utvärderingar