Agroturismo Na Set Centes – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Agroturismo Na Set Centes – Adults Only

Agroturismo Na Set Centes ligger på en stor egendom på nordöstra Mallorca och erbjuder en fridfull vistelse för vuxna. Här kan gästerna njuta av en avkopplande atmosfär omgiven av vacker natur. Hotellet ligger endast 10 minuters bilresa från stranden och erbjuder gratis Wi-Fi och en härlig utomhuspool.

Rumsfaciliteter

Rummen på Agroturismo Na Set Centes är smakfullt inredda och erbjuder enkelhet och komfort. Varje rum har en egen terrass och ingång samt en underbar utsikt över säsongens frukter och blommor. Gästerna kan förvänta sig bekvämligheter som badrum med toalettartiklar, hårtork, sittgrupp, platt-TV och gratis WiFi.

Mat och Dryck

För att ge gästerna en smak av Balearerna, erbjuder hotellet en härlig frukost med lokala produkter, inklusive färskt bröd och ensaimadas från en av stadens äldsta bagerier. För den som önskar en måltid på plats kan man också avnjuta ett urval av viner och andra drycker.

Bekvämligheter

Agroturismo Na Set Centes erbjuder en rad bekvämligheter för att säkerställa en trevlig vistelse, inklusive fri parkering på plats. Det finns också möjlighet att hyra cyklar för att utforska närområdet. För de som önskar spela golf, ligger flera golfbanor inom en kort bilresa från hotellet.

Betyg och Recensioner

Agroturismo Na Set Centes har fått höga betyg av gäster, med en totalbetyg på 9.1. Enligt recensioner har hotellet utmärkt sig inom områden som service, städning, bekvämlighet och läge. Gästerna har även uppskattat den avkopplande miljön och den vänliga personalen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder vissa anpassningar för gäster med funktionsnedsättning, inklusive tillgång till vissa handikappanpassade rum och allmänna områden.

Parkering

Agroturismo Na Set Centes erbjuder gratis privat parkering på plats för gästerna, vilket ger en bekväm och säker lösning för dem som anländer med bil.Dessa bekvämligheter och den vackra omgivningen gör Agroturismo Na Set Centes till en perfekt plats för en avkopplande vistelse på Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Agroturismo Na Set Centes – Adults Only

Adress: Carretera Artà – Canyamel Km 2,7 (Carretera MA-4042), 07570 Artá, Spanien

Se pris

Karta till Agroturismo Na Set Centes – Adults Only

Agroturismo Na Set Centes - Adults Only - Carretera Artà - Canyamel Km 2,7 (Carretera MA-4042), 07570 Artá, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 55

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.9
Faciliteter: 8.4
Städning: 9.3
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.5
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar